Donetsk og Luhansk

Nato-sjef Jens Stoltenberg tar til Twitter for å kommentere Russlands anerkjennelse av Donetsk og Luhansk. De to utbryterregionene har siden 2014 vært kontrollert av russiskstøttede separatister som i snart åtte år har ligget i krig med ukrainske regjeringsstyrker.


Zilkth7cx5zcmm

Signeringen av dekretet om anerkjennelse ble deretter sendt direkte.

. Utenriksminister Anniken Huitfeldt Ap og Norge fordømmer Russlands anerkjennelse av opprørerkontrollerte områder i Øst-Ukraina som uavhengigeFoto. Vi ber president Putin respektere folkeretten og Minsk-avtalene og venter at han ikke anerkjenner Donetsk og Luhansk som uavhengige regioner sa EUs utenrikssjef Josep Borrell. The war claimed at least 31000 lives while over 25 million civilians were either internally or externally displaced hundreds of thousands of them taking refuge and being granted Russian citizenship.

Det er foreløpig likevel uklart om Putin vil følge oppfordringen. Anerkjennelsen av de to områdene som selvstendige fra russisk side betyr at Minsk-avtalen fra. I en TV-sendt tale til det russiske folk bekrefter president Vladimir Putin at Russland anerkjenner to utbryterregioner i Øst-Ukraina som uavhengige.

2010 Straffedrama ga seier da Elabdellaoui gjorde comeback etter øyeskaden. Norge vil fordømme russisk anerkjennelse av Luhansk og Donetsk som selvstendige stater. Stoltenberg påpekte at det ikke var noen tvil om at Donetsk og Luhansk er en del av Ukraina innenfor internasjonalt anerkjente grenser.

Dette betyr Putins anerkjennelse av Donetsk og Luhansk Dette er begynnelsen på en ny og dyster sikkerhetshverdag i Europa sier TV 2s utenriksreporter Øystein Bogen. Luego de que el presidente de Rusia Vladímir Putin anunciara que el país reconoce la independencia de las repúblicas de Donetsk y Lugansk del. Stian Lysberg Solum NTB Norge vil fordømme russisk anerkjennelse av Luhansk og Donetsk som selvstendige stater.

Kijev er et vigtigt center for industri videnskab. Av NTB og NTB nyheter 21022022 2006 Beslutningen er nok en krenkelse av Ukrainas suverenitet. Kjøp digital tilgang her.

Luhansk og Donetsk har siden 2014 vært kontrollert av russiskstøttede separatister som i snart åtte år har ligget i krig med ukrainske regjeringsstyrker. Norge fordømmer Russlands anerkjennelse av Luhansk og Donetsk som selvstendige stater. Russland anerkjenner Luhansk og Donetsk som uavhengige stater.

In response Kiev launched a military operation. Kijev kiæf eller Kiev ukrainsk. Over 14000 mennesker er drept og store deler av det som tidligere var Ukrainas viktigste industriregion ligger i grus.

EU står klar til å svare hvis Russland anerkjenner separatister i Ukraina som uavhengige. Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Donetsk and Lugansk refused to recognise the new government and proclaimed their independence from Ukraine.

Det vil også være i brudd med internasjonal lov og i brudd med Minsk-avtalen og det vil bli vanskeligere å finne en politisk løsning innenfor Minsk-avtalen la Stoltenberg til. Kijevas er hovedstaden og den største by i Ukraine beliggende i Kijev oblast i den centrale del af landet ved bredden af floden DneprByen har 2963199 2020 indbyggere og er dermed den ottende største by i Europa. Norge vil fordømme russisk anerkjennelse av Luhansk og Donetsk som selvstendige stater.

Utenriksminister Anniken Huitfeldt sier at Norge fordømmer den russiske beslutningen om å anerkjenne de selverklærte folkerepublikkene i Luhansk og Donetsk. Utenriksminister Anniken Huitfeldt sier at Norge fordømmer den russiske beslutningen om å anerkjenne de selverklærte folkerepublikkene i Luhansk og Donetsk. Den ukrainske presidenten Volodymyr.


Zilkth7cx5zcmm


Q6psrsidldg5m


Axd7rqdm0y1um


Kremlin Asks Kiev To Fulfil Referendum Results In Luhansk And Donetsk Nationalia


Ukraine Rebels Hold Referendums In Donetsk And Luhansk Bbc News


5ipr1ztcomyvzm


Uzlqhxpqruknlm


Dicnlgm6o35asm


Rdmxpfahgnihjm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel